Hvem er pålogget ?
Vi har 3 gjester her nå
PåloggingPostHeaderIcon Hovedside Info Vetter

VETTER:
Tar imot barn 1-2 år.
De har pr i dag 15 barn pr dag og 5-6 voksne.

På Vetter jobber:

Paul R. D. Pettersen (33) som pedagogisk leder 100%. Han har forming og natur- og friluftsliv som fordypning, og har tatt videreutdanning knyttet til Reggio Emilia pedagogikk. Paul var først student her, og har jobbet her siden januar 2010. Han liker
uteliv, teknologi, kunst, gitar og musikk, og katten Beast(selvom han røyter og vekker Paul om natta).

Kjell Even Nicolaisen (52) som pedagogisk leder 100%. Kjell Even har lang fartstid som fagarbeider i Barnas Have, og er nå tilbake som barnehagelærer etter 3 års studier. Før barnehage, har han blant annet jobbet på kirkegård. De 4 barna hans har alle gått i Barnas have, og er nå blitt flott ungdom - da er det godt for Kjell Even å jobbe med de minste. Kjell Even kommer opprinnelig fra Finnmark, og er en "utemann".

Therese Nilsen (39) som pedagogisk leder 50%(og styrer 50%). Har jobbet hos oss siden 2003, og har jobbet i 1 annen barnehage før det. Har fordypning i forming, og videre- og etterutdanning i veiledning, utendørspedagogikk, implementering av rammeplanen og pedagogisk utviklingsarbeid i barnehagen, samt styrerutdanning. Er speiderleder i Husøy Sjø speidergruppe, holder speiderkurs, trener hund og finner geocacher.

Pernille Leana Roberg (40) som fagarbeider 100%. Nyansatt barnehageåret 2018/2019, og utdannet vernepleier. Pernille har jobbet en del i barnehage og andre institusjoner, og liker spesielt å arbeide med barn som trenger støtte i ulike situasjoner. Hun liker å være sammen med barna sine, og tar gjerne en tur på konserter når muligheten byr seg.

Veronica Gulbrandsen Hulbakviken (30) i vikariat som assistent 100%. Har noe erfaring fra barnehage, og jobbet som vikar også forrige barnehageår. Veronica er ei sosial jente, som liker å reise og være med venner på fritiden.

Kristin Rindahl Jensen (20) i vikariat som assistent 100%. Kristin har tidligere gått i Barnas Have, og jobber et år mens hun tar opp fag. Hun ønsker å bli jurist etterhvert. Kristin er ei aktiv jente, som blant annet kjører båt og dykker.

Sondre Navarro Strand (18) lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget 100%. Sondre liker å være med venner, og å "game".Anne Andersen (67) som kjøkkenassistent. Har jobbet hos oss siden 2003. Hun har lang erfaring som dagmamma fra tidligere. Har gått husmorskolen. Er ei sprek dame, som liker seg på tur i inn- og utland.

Hege Movik (43) som spesialpedagog 100%. Har jobbet 3 år i Labakken barnehage tidligere. Begynte her høsten 2012. Hun har fordypning i uteliv, og er også utdannet innen landbruk og har jobbet med gris og ku.Hun har 5 studiepoeng fra studier i Dyreassisterte Intervensjoner, og Hege sine hunder Mille og Alma er nå godkjente besøkshunder. Har også videreutdanning i veiledning, og går på masterstudie i spesialpedagogikk på deltid.Sist oppdatert (tirsdag 28. august 2018 08:55)

 

PostHeaderIcon Søk