Hvem er pålogget ?
Vi har 4 gjester og 1 medlem her nå
PåloggingPostHeaderIcon Hovedside Info Vetter


vett bat
Vett mal


VETTER:
Tar imot barn 1-2 år.
De har pr i dag 15 barn pr dag og 5-6 voksne.

På Vetter jobber:

Paul R. D. Pettersen (34) som pedagogisk leder 100%. Han har forming og natur- og friluftsliv som fordypning, og har tatt videreutdanning knyttet til Reggio Emilia pedagogikk. Paul var først student her, og har jobbet her siden januar 2010. Han liker
uteliv, teknologi, kunst, gitar og musikk, og katten Beast(selvom han røyter og vekker Paul om natta).

Kjell Even Nicolaisen (53) som pedagogisk leder 100%. Kjell Even har lang fartstid som fagarbeider i Barnas Have, og er nå tilbake som barnehagelærer etter 3 års studier. Før barnehage, har han blant annet jobbet på kirkegård. De 4 barna hans har alle gått i Barnas have, og er nå blitt flott ungdom - da er det godt for Kjell Even å jobbe med de minste. Kjell Even kommer opprinnelig fra Finnmark, og er en "utemann".

Therese Nilsen (40) som pedagogisk leder 50%(og styrer 50%). Har jobbet hos oss siden 2003, og har jobbet i 1 annen barnehage før det. Har fordypning i forming, og videre- og etterutdanning i veiledning, utendørspedagogikk, implementering av rammeplanen og pedagogisk utviklingsarbeid i barnehagen, samt styrerutdanning. Er speiderleder i Husøy Sjø speidergruppe, holder speiderkurs, trener hund og finner geocacher.

Marlene Østerdal Sollid Christoffersen (29) som fagarbeider, fram til barselpermisjon i oktober. Hun er utdannet idrettspedagog. Hun har spilt på landslaget i fotball, og er instruktør på Active. Ei aktiv jente!

Anette Borgen (37) som assistent 60% (med mulig økning). Anette kom tilbake fra barselpermisjon i våres, og har tidligere vært kjøkkenansvarlig.


Maria Nicolaisen (19) i vikariat som assistent 100%. Maria er den ene datteren til Kjell Even, og har vært utplassert i barnehagen på ulike måter opp gjennom skolegangen. Hun har gått Helse- og oppvekstfag på videregående (utplassert 1 dag i uken på Knøtt 2018/2019), og har god kontroll på det meste i barnehagen.

Heidi Sangnæs(27) i vikariat som assistent 60-100%. Heidi var tilkallingsvikar i 2018/2019.

Anne Andersen (68) som kjøkkenassistent. Har jobbet hos oss siden 2003. Hun har lang erfaring som dagmamma fra tidligere. Har gått husmorskolen. Er ei sprek dame, som liker seg på tur i inn- og utland.

Hege Movik (44) som spesialpedagog 100%. Har jobbet 3 år i Labakken barnehage tidligere. Begynte her høsten 2012. Hun har fordypning i uteliv, og er også utdannet innen landbruk og har jobbet med gris og ku.Hun har 5 studiepoeng fra studier i Dyreassisterte Intervensjoner, og Hege sine hunder Mille og Alma er nå godkjente besøkshunder. Har også videreutdanning i veiledning, og går på masterstudie i spesialpedagogikk på deltid.Sist oppdatert (fredag 26. juli 2019 11:36)

 

PostHeaderIcon Søk