Hvem er pålogget ?
Vi har 2 gjester og 1 medlem her nå
PåloggingPostHeaderIcon Hovedside info Knøtt

knott inne liten
knott lek

KNØTT: Tar i mot barn i alderen 9md - 1 år.
De har normalt 15 barn pr dag og 5 voksne.

På Knøtt jobber;
Ann-Helén Kjønnerød (35) som pedagogisk leder 100%, med småbarnspedagogikk i fordypning. Hun har jobbet hos oss siden 2007, både på stor og liten avdeling. Hun er god på struktur og planlegging. Ann-Helén har mann, 3 barn og katter - minstejenta går i barnehagen. Liker seg på tur med familie og venner - gjerne i combicampen.

Victoria Undheim (34) som pedagogisk leder 100%. Victoria er utdannet førskolelærer, og har både vært student hos oss og jobbet hos oss tidligere. Hun har fordypning i utefag. Hun har 2 barn som går i barnehagen vår. Victoria er ei blid jente, og når hun har litt fritid, liker hun seg ute.

Håvard Sonerud (34) som førskolelærer 100%, med naturfag som fordypning. Han har jobbet hos oss siden januar 2010, og har tidligere erfaring fra andre barnehager. Han er intressert i musikk (han lager tilogmed noe selv), og kan spille gitar. Vrir og vender på ord og dialekter, har et godt språkøre. Er en humoristisk fyr, alltid et smil på lur.

Stine Arneberg Aas (41) som barne- og ungdomsarbeider, har jobbet hos oss siden 2000. Hun har tidligere erfaring fra SFO og barnehage. Stine har drevet med amatørteater i mange år, og kan fortsatt replikkene sine! Er opprinnelig fra Skien (litt språkforvirra innimellom), og har bodd 2 år i USA. Stine er ei jente med godt humør, og fint smil.

Jeanett Henriksen Thunestvedt (45) i vikariat som fagarbeider 90%. Jeanett har jobbet med opplæring og rekruttering av kabinpersonale i flybransjen - sist i Emirates Airline. Hun har bodd i Dubai, er glad i å være ute og kjører båt.

Silje Erlandsen (18) som lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget 100%. På fritiden liker hun å være med venner, og er engasjert i Ungdommens Kulturmønstring.


Anne Andersen (68) som kjøkkenassistent. Har jobbet hos oss siden 2003. Hun har lang erfaring som dagmamma fra tidligere. Har gått husmorskolen. Er ei sprek dame, som liker seg på tur i inn- og utland.

Hege Movik (44) som spesialpedagog 100%. Har jobbet 3 år i Labakken barnehage tidligere. Begynte her høsten 2012. Hun har fordypning i uteliv, og er også utdannet innen landbruk og har jobbet med gris og ku.Hun har 5 studiepoeng fra studier i Dyreassisterte Intervensjoner, og Hege sine hunder Mille og Alma er nå godkjente besøkshunder. Har også videreutdanning i veiledning, og går på masterstudie i spesialpedagogikk på deltid.

Sist oppdatert (fredag 26. juli 2019 10:32)

 

PostHeaderIcon Søk