Hvem er pålogget ?
Vi har 2 gjester og 1 medlem her nå
PåloggingPostHeaderIcon Hovedside info Tusser

utebasen tusser 2014

 

 

TUSSER: Tar imot barn i alderen 3 - 6 år. 
De har normalt 24 barn pr dag og 5/6 voksne.

På Tusser jobber:

Anita Helen Lien (45) som pedagogisk leder 100% med småbarnspedagogikk og har
jobbet hos oss siden 2001. Hun har barnehageerfaring fra tidligere. Videre- og
etterutdanning i Implementering av Rammeplanen og veiledning. Er opprinnelig fra Tromsø, og har bodd litt her og der. Liker å reise. Drømmer om småbruk med en flokk nordlandshester/lyngshester, og en kjekk gårdsgutt(?).

Tobias Solvang(37) som pedagogisk leder 100%. Han har jobbet hos oss siden mai 2012, og er opprinnelig fra Mosjøen. Er ganske "fersk" barnehagelærer, ferdig utdannet våren 2016. Tobias har flere års erfaring som assistent fra barnehager i Oslo. Han spiller i band, og er en racer på gitar.


Tormod Holt (31) som fagarbeider 100%, har jobbet hos oss siden 2012. Han er utdannet barnevernspedagog, og har jobbet i hjemmesykepleien, og med enslige, mindreårige flyktninger tidligere. Tormod liker veldig godt julehøytiden, så han synger og plystrer julesanger hele året rundt.


Marlene Østerdal Sollid Christoffersen (28) jobber som fagarbeider 100%. Hun er utdannet idrettspedagog, og videreutdanner seg innen barnehagepedagogikk fra høsten 2018. Hun har spilt på landslaget i fotball, og er instruktør på Active. Ei aktiv jente!

Irena Jovanovic(43)
som assistent 100%, har jobbet hos oss siden 2010.
Hun er fra Serbia, og har gått ett år på førskolelærerlinja der. Hun er kurset i pedagogikk på Høgskolen i Vestfold(Kompass). Har gått skole for å bli barne- og ungdomsarbeider. Irena lager og selger interiørting, syr klær og er også discodronninga vår.
Anne Andersen (67) som kjøkkenassistent. Har jobbet hos oss siden 2003. Hun har lang erfaring som dagmamma fra tidligere. Har gått husmorskolen. Er ei sprek dame, som liker seg på tur i inn- og utland.

Hege Movik (43) som spesialpedagog 100%. Har jobbet 3 år i Labakken barnehage tidligere. Begynte her høsten 2012. Hun har fordypning i uteliv, og er også utdannet innen landbruk og har jobbet med gris og ku.Hun har 5 studiepoeng fra studier i Dyreassisterte Intervensjoner, og Hege sine hunder Mille og Alma er nå godkjente besøkshunder. Har også videreutdanning i veiledning, og går på masterstudie i spesialpedagogikk på deltid.

 

Tusser på båttur

 

Sist oppdatert (tirsdag 28. august 2018 08:54)

 

PostHeaderIcon Søk