Hvem er pålogget ?
Vi har 12 gjester her nå
PåloggingPostHeaderIcon Utebasene og båten vår

 

Utebasene våre ligger nærme Ulvøstranda og vi bruker både skogen, stranda og Ulvø gård som lærings- og lekearenaer for barna.

På utebasen "Grevlinghiet" har vi en stor lavvo, beregnet for 24 mann. Her er det bålplass med benker og masse muligheter for lek i naturen. En naturlig klatrevegg i en fjellvegg er under planlegging.

telt

klatre

 

"Hestehiet" er vår utebase som ligger nærmest Ulvø gård med en stor 16 manns lavvo, benker, bålplass mm. Det er et kupert og spennende terreng rundt som stimulerer til lek og utforskning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hest 2

Begge utebasene ligger nærme stranda som også brukes flittig til alle årstider. Her er det vann å leke med,krabber og andre småkryp å fange og alle mulige rariteter å finne på stranda.

ulvøst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Båten vår er en Pioner Multi 14 fot. Den er det ofte en gruppe barn ute med for å komme seg til en annen øy, fiske eller bare for turens skyld. Ingenting er vel mer moro enn å få fiske sin egen fisk, rense den, være med å lage middag av den i barnehagen og få spise den til slutt! Vi har lager både fiskesuppe, fiskekaker, fiskegrateng og andre sjømatretter av fangsten vår.

steinkl

 

Sist oppdatert (tirsdag 21. oktober 2014 14:04)

 

PostHeaderIcon Søk